FEESTKIST KOOKGEK / CUPCAKES

kookgek banner

Ben jij een kookgek?

Samen lekkere hapjes maken en daarna lekker opsnoepen! Maak een heerlijk soepje, bak zelf je pizza, en geniet na met een overheerlijk toetje. Koken op een kinderfeestje wordt je makkelijk gemaakt met deze feestkist.

Verkleed als heuse kok, met koksmuts kunnen de kinderen met een stap-voor-stap handleiding (met een klein beetje hulp van papa of mama) zelfstandig deze heerlijke maaltijd bereiden. Naast de recepten zit er in het draaiboek een handige boodschappenlijst per onderdeel.

Liever cupcakes versieren op je kinderfeestje?

Ook dat is mogelijk. Bij deze variant zijn de fondant, versiering en uitsteekvormpjes standaard.  Indien gewenst ook voldoende beslag of huisgemaakte cupcakes voor elk kind. Aan de hand van diverse voorbeelden kunnen de kinderen ieder vier cupcakes “knustelen”en heerlijk snoepen. De cupcakes die over zijn gaan mee in een doosje naar huis. Als dat geen feest is!

Volledige inhoud:

14 Hesjes
14 Schorten
14 Koksmutsen
2 Hes voor volwassenen
5 Beslagkom groot
6 Bakje klein
2 Maatbeker
1 Vergiet
2 Serveer bordjes
4 Aardappelschilmesjes
9 Spatels/pollepels enz.
4 Snijplanken
2 Theedoek
2 Paar ovenhandschoen
1 Afwasbak
4 Dienblad
1 Bakkwast
1 Raspje
2 Pizzasnijder
1 Appelboor
1 Kaasschaaf
1 Set foto handleidingen/recepten

Huur voor € 7,50 een mini-oventje of pizzapan erbij dan kunnen er veel meer pizza’s tegelijk bakken. Of bak als afsluiting verse wafels met de kinderen, het wafelijzer huur je voor € 5,-.

Verzendknop

cupcake kikker cupcake madeliefjes